Erhvervskunder

Siden 1963 har Ostis osteskærere været en fast del af køkkenarsenalet i Danmark og udlandet. Der er solgt millioner af Osti gennem årene, og hos Rollex fortsætter vi sucessen og udviklingen af både de nuværende produkter og brandet bag.
Osti’s osteskærer har fået sit eget navn nu: Original. For det er den, også i vores nye nænsomt bearbejdede redesign, som respekterer traditionen og opdaterer Osti Original i de mindste detaljer. Osti Original er udført i højkvalitets rustfrit stål og fødevarevenlig polypropylen, og er bygget robust og med udskiftelige strenge, så den holder endnu længere.
Rollex og Osti står nu som før for god funktion, god kvalitet, venlig formgivning og fornuftig prissætning. Og Osti står nu også for at tænke videre ud i madens og køkkenets verden – hen mod nye produkter der understøtter Osti-brandet som en naturlig del af køkkenet og maden. Foruden de tre klassiske Osti-farver byder vi også på de to nye farver i familien, lilla og lime.

Ved forespørgsler, bestilling, kundehenvendelser og for tilmelding til vores nyhedsbrev, er du velkommen til at kontakte os her.

Kontakt Osti / Rollex telefonisk på (+45) 38 74 33 10 (mandag til fredag mellem 10 og 17).