Osti nyheder

GDA18-Nom-Osti01-li-20170731Nye elegante osteknive fra Osti

Osti præsenterer stolt vores helt nye osteknive i gaveæsker og på klassisk bagkort, i unikt dansk design. Knivene leveres som sæt af to styk, tre styk og som enkeltknive, og er udviklet i samarbejde med førende danske ostehandlere.

Kniven med hullerne i bladet, er skabt til de blødere oste, som Brie, Camembert, Gorgonzola, Stilton og Danablu. Kniven med det store blad, er skabt til at “hugge” fra de hårdere varianter, såsom Parmesan og Pecorini samt Cheddar, mens den sidste kniv, er specielt udviklet til at håndtere de gule, halvhårde oste såsom Havarti, Gouda, Jarlsberg og Danbo.

Udført i robust, fødevarevenligt ABS og rustfrit stål.

 

Osti knives and boxes Osti-024-Visual01 (1)Køb dine Osti osteknive her

 

Ny eksklusiv Osti de luxe ostekærer, med håndtag i kobber

Ny, eksklusiv osteskærer, i stærkt begrænset oplag, fra prisvindende Osti. Den dansk designede Osti 832 kobber er skabt i den velkendte, venlige, holdbare, funktionelle og unikke Osti-stil, som i årtier har været fast inventar i millioner af køkkener. Den dobbeltstrengede Osti 832 osteskærer skærer både tynde og tykke skiver. Den integrerede ostegaffel i rustfrit stål bruges til nemt at løfte skiverne. Osti 832 er solidt udført i rustfrit stål – også håndtaget som er tilført kobberfarve.

 

Osti832-ProduktOgHangercard-20160921Køb din Osti 832 kobber her

 

Osti glæder sig over endnu flere internationale designpriser til Osti 01 ostehøvl – og en plads på museum!

Osti 01 er senest blevet tildelt den prestigefyldte amerikanske designpris Good Design Award, samt en plads i den faste udstilling i The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design.

Den kulørte ostehøvl med den gode skæreevne og den praktiske, klæbefri overflade kan også kalde sig vinder af en Red Dot Design Award – en af de fornemmeste designpriser i verden, som er et kvalitetsstempel for godt design og håndværk.

I forvejen vandt Osti 01 sidste år guld ved iF Design Awards i Tyskland og en Home Style Gold Award i Kina, og emballagen har ligeledes vunder flere priser de sidste par år.

”Det er en stor glæde også at modtage anerkendelse fra juryen ved Good Design Award og Red Dot Award, for priserne gives kun til produkter, som fremhæves for enestående design og funktionalitet. Det er vi naturligvis stolte over”

Under hele designprocessen har fokus været på at udtrykke Ostis kerneværdier: Omtanke, godt håndværk, ukompliceret brug og venlig form i produktet, og man må sige, at med den brede, internationale hæder er det lykkedes til fulde.

 

Good_Design_Logo

 

Osti01-RDA-OstiDk-600x600 - Output til Osti.dk forside - 29-03-2016