Om Osti

I 1963 så de første serier af Osti-osteskæreren dagens lys – og siden har Nils Jagd Jensens genialt enkle dobbeltstrengede osteskærer opnået klassikerstatus over det meste af verden. Og med god grund: Osti er veldesignet, den er nem at bruge, ligger godt i hånden og holder længe.

Der er solgt millioner af Osti gennem årene, og det er ikke ualmindeligt at finde 25 år gamle tro følgesvende i de danske køkkenskuffer. Og der er stadig brug for osteskæreren: Trods det store udbud af fabriks-skivet ost, smager hjemmeskåret ost bare bedre, så Osti hører naturligt hjemme på ostebordet.

Osti føres i dag videre af en ny generation. Osti står nu som før for god funktion, god kvalitet, venlig formgivning og fornuftig prissætning. Og Osti tænker videre ud i madens og køkkenets verden – hold øje med de nye produkter fra Osti og køb dem hos vores forhandler. Velbekomme!

Ostis ”DNA”

I udformningen af vore produkter, arbejder vi primært med to grundformer: Det klassiske propel-formede håndtag, kendt fra Osti Original osteskærer med håndtag i plast, samt den moderne ”Ostilipse”, formen på vores logo. Disse to former, vil du kunne finde spor af, i hvert enkelt af vore produkter.

Tag fx Ostis klæbefri ostehøvl, hvorpå håndtaget er propel-formet, og hovedet er ”Ostiliptisk”.
Grundformerne mødes altid i smuk symbiose med funktionaliteten og i det generelle design – i alle Osti produkter.

Osti CSR